Sarat lan Kebijakan Privasi

saka

tgMember® Ltd


Ing jeneng Gusti Allah

Kabeh barang sing aku,
Mung iku saka amarga sih-rahmat lan sih Gusti kawula.

The tgMember® (Trademark kadhaptar) iku tunggal bakul kabeh software lan pribadi ing platform telegram.

Kabeh robot lan piranti lunak sing kasedhiya kanggo marketing telegraf wis diklumpukake dening kita, lan sawetara wong wis dikembangaké dening kita.

Since that we are the first and the largest software and marketing company under the telegram platform,
lan

saiki, more than 50 robots and about 20 software are active and usable.

Kanggo mesthekake operasi sing bener saka piranti lunak, please priksa manawa NET lan wektu Jawa Run sing diinstal ing komputer.


Syarat-syarat lan kahanan

 

Pranata utama


Kabeh klien wis disetujoni lan ditampa kabeh aturan iki karo sing tuku.
  • Kabeh tumbas sing dibutuhaké ing wektu lunak purchasing kabeh informasi sing (jeneng. surname. kode National. telpon…) bener, digunakake kabeh Responsibilities lan jalaran sing temen maujud piyambak.
  • Kabeh wong sing dibutuhaké kanggo nampa kode pembayaran tindakake-munggah lan ketik program kanggo nampa aplikasi sing dipengini.
  • Wong sing dibutuhaké kanggo nglacak kode sing mbayar kanggo sakteruse Kaca-ups lan support.
  • Ing cilik saka tuku utawa simpenan ing proses salah, utawa yen mbalekaken wis dijaluk sadurunge 24 jam lan persetujuan pesawat bakal bali menyang akun customer.
  • manungsa waé sadurunge purchasing lan kabeh Takon pitakonan liwat tiket utawa telpon.
  • koleksi ora duwe tanggung jawab kanggo entuk manfaat lan nggunakake pihak utawa jenis program lan penipuan.
  • Tuku program saka liyane kanggo temen salaras karo kita lan ora tanggung jawab kanggo tim kita, lan kabeh jalaran saka sawijining tuku wis temen maujud kanggo awake dhewe lan kasebut kanthi teliti, kanggo aplikasi tuku saka liyane .
  • Layanan lan dhukungan watesan ing spasi virtual saka telegram, etc.
  • Cara mung kanggo resmi support lan dodolan liwat situs web kita.
  • telephone punika kanggo informasi liyane lan review saka pitakonan Panjenengan.

+989905342263

+19893030383

+989216973112

+12135295242

  • Mung tiket wis kasebut lan resmi, supaya dianjurake kanggo ngirim tiket kanggo engagement resmi karo koleksi.
  • Sade njaba situs resmi tgMember ora disetujoni dening koleksi, lan ora support utawa nganyari bakal nyedhiyani.
  • kawicaksanan lan istilah ing Telegram kang ana ing owah lan saben bisa nyetel liyane matesi, nanging tim technical lan pakar bakal nyoba kanggo nambah lan nganyari program nanging padha ora kapekso kanggo.

Wiwit owah-owahan ing kawicaksanan lan istilah Telegram lan Tambah matesi ing platform telegram:

  • Kabeh layanan sawise-sales lan support diwenehake kanggo nganti 1 sasi sawise tuku saka saben aplikasi, lan banjur koleksi ora duwe tanggung jawab kanggo respon lan nyediakake layanan sawise-sales! Layanan uga ora support!
  • Buyers bisa nggunakake piranti lunak kanggo nggunakake saluran pribadi dhewe lan nggedhekake kelompok lan aktivitas sing.
  • uga, panuku bisa nggunakake piranti lunak kanggo entuk dhuwit liwat sale saka anggota, tampilan, iklan lan etc.
  • Ngedol lunak kita On media sosial, situs, utawa cara liyane Apa dilarang.
  • Everybody kasedhiya free akses utawa Publishing sing ing ngendi, iku dilarang.
  • Mangga ngempet saka Publishing lunak kanggo ngendi wae.
  • Yen kita mirsani utawa kita nampa kabar,
  • Kanggo publikasi utawa sale saka samubarang piranti lunak, (wong utawa situs) :

1. It will be followed up by the judiciary and the police.

2. bakal kelangan akses lan bakal sangsoro saka update anyar.

Kabeh individu bakal diceluk respond lan bakal digugat nerak.

Aja menehi adoh wong liya.

  • Buyers bisa nggunakake piranti lunak kanggo nggunakake saluran pribadi dhewe lan nggedhekake kelompok lan aktivitas sing.
  • uga, panuku bisa nggunakake piranti lunak kanggo entuk dhuwit liwat sale saka anggota, tampilan, iklan lan etc.
  • Ngedol lunak kita On media sosial, situs, or other way Is dilarang.
  • Everybody kasedhiya free akses utawa Publishing sing ing ngendi, is dilarang.
  • Ing cilik saka kawicaksanan, koleksi bisa ngganti aturan iki kapan padha arep lan banjur wara-wara iku ing website lan kabeh individu sing dibutuhaké kanggo nampa iku.
  • Ing cilik saka non-kawruh saka wong liya kang / dheweke wis ditampa kabeh angger-angger anyar lan hukuman sembarang utawa masalah ing cilik saka watak cerobo. Iku marang tanggung jawab wong iku dhewe.
  • Kabeh garis lan program nyata lan virtual sing dicenthang lan dites sadurunge layang kanggo panuku lan banjur dikirim lan ora babar pisan sawise nglairake, ana uga ana alesan sing ditampa.
  • Advertising program Yen pangguna kompatibel karo hukum program iki, ing cilik saka ngumumake panguwasa wewenang lan hukum kabeh lisènsi individu dipatèni, lan kang profil lan informasi pribadhi bakal kasedhiya kanggo referensi iki
  • Panggunaan program lan garis kanthi tanggung jawab kanggo customer, lan desain lan program tim ora nganggep tanggung jawab, supaya customer wis tuku lan digunakake karo tanggung jawab saka program.
  • Ing cilik saka cacat ing program utawa garis nyata lan virtual saka panuku, iku dibutuhake kanggo 10 dina sawisé nampa kekurangan dikarepake ing resmi (situs) kanggo notic lan Dhiskusi kanggo koleksi.
  • Swara 10 dina layang saka program utawa layanan utawa produk nyetel sembarang Tanggung jawab ora nampa lan ora bakal dibalekake.
  • Kabeh program sadurunge dikirim dicenthang lan dites.
  • sawise layang, customer bisa njaluk instalasi lan perusahaan bantuan kanggo nginstal lan miwiti piranti lunak kanggo panuku lan wara-wara masalah langsung. (Yen ana alesan Ditampa.)
  • pembayaran bener lan situs sing mung kudu nindakake ing situs gateway pembayaran, lan ing cilik saka transfer dhuwit utawa tumbas mati-situs (tim dhukungan, liyane, nang telegram,…) Kita ora nampa.
  • Layanan lan nganyari bakal kasedhiya mung dikaya kadhaptar ing situs, karo nomer supaya, nomer nelusuri (utawa ing invoice tuku ditanggepi dening kita).
  • Panggunaan jeneng, gambar lan logo, program, lan merek temen ilegal lan tuntutan ukum legal.
  • Amarga proses sales digital saka nyediakake ora invoice, panuku bisa njupuk wis invoice kanggo print nalika purchasing.
  • lisènsi ing didol sing 3 sasi dijamin, lan ing cilik saka masalah, wis support.
  • regane, kang dimaksudaké kanggo supaya customer, bener lan bakal nambah keno pajek.
  • Kabeh operasi tuku ing situs iki sing tundhuk ing aturan saka e-commerce.
  • bakul bakal dianggep dadi informasi pribadhi saka bakul, ing discretion saka panguwasa, lan kanggo nggawe informasi iki rampung rahasia lan ora nyedhiyani sembarang wong legal utawa legal kajaba kanggo formal lan kukumipun.
  • bakul kapekso kanggo nyedhiyani informasi akurat lan lengkap babagan panuku.
  • bakule ora duwe tanggung jawab kanggo Diprakirakaké barang dituku karo hardware lan software saka sistem bakul-wong.
  • bakul ora tanggung jawab kanggo latihan lan carane karya karo barang dituku.
  • Bakul kanggo alesan bisa mbatalake urutan lan ngempet saka ngirim pesenan ing.
  • panuku kapekso kanggo nyedhiyani informasi lengkap lan akurat kanggo bakul dening mail.
  • panuku dibutuhake kanggo njupuk informasi saka urutan tuku lan tuku perlu bab barang kalebu hardware lan software syarat liwat situs bakul kang, lajeng nyuwun sawijining.
  • Mangga ati-ati ing milih barang, kode dikirim ora diganti utawa ngasilake.
  • nyimpen iki wis ora ana alamat liyane kajaba kanggo alamat proklamasi lan ora bakal tanggung jawab kanggo situs padha.
  • Miturut peraturan eksekutif saka bahan 38 lan 48 saka hukum e-commerce, artikel 1 paragraf “barang digawe karo sipat saka konsumen, kang cetha duwe rasio pribadi, utawa amarga saka alam sing padha ora bisa bali utawa cepet ngrusak lan rusak.” Hak kanggo mbatalake transaksi bakal Pateni kanggo konsumen, supaya sawise urutan lan pembayaran digawe, konsumen ora bakal anduweni kanggo mbatalake saka tuku.
  • Yen masalah kayata sanksi Iran sing disebabake dening produsen utawa Gagal saka layanan sing server menehi kanggo customer, iki tanggung jawab saka panguwasa saka Produsèn manca lan ora bakal tanggung jawab kanggo bakul.
  • Amarga proses sales digital saka nyediakake ora invoice, panuku bisa njupuk wis invoice kanggo print nalika purchasing.
  • Supaya tuku liya sing panuku wis sinau ing kahanan ndhuwur lan wis ditampa lan disclaims hak protest.
  • Kabeh aturan bisa ngganti, panuku kudu tansah dilaporake kanthi ngunjungi kaca iki saka istilah!
  • Supaya tuku liya sing panuku wis sinau ing kahanan ndhuwur lan wis ditampa lan disclaims hak protest.
  • Pesenan lan support saka Iran bakal digawe karo zona wektu GMT +3:30.
  • Respon liyane saka Jum'at bakal rampung saben dina saka 4 pm kanggo 2 am.
  • kanggo supaya, nyokong, nginstal lan konfigurasi, panjalukan Aktifake utawa lisènsi reset, bantuan utawa panjalukan lan masalah,

telpon :

+19893030383

+989216973112

+18088005080

email :

[email protected]

[email protected]

samsung :

https://wa.me/19893030383

Telegram :

https://t.me/sajjad_021

jam ndhuwur lan Enteni kanggo njawab lan ngandika.
Amarga saka volume dhuwur saka pesen lan lack of wektu kanggo tanggapan lan support, please wait kanggo respon.




yen sawise 12 jam saka transfer dhuwit lan iya supaya, lan wis ora ditampa urutan durung, tegese iki: Aku ora duwe akses Internet utawa kita ora weruh ing urutan.