-16%

Kertu Hadiah Google Play $50

$50.00 $42.00

1 ing saham

SKU: Kertu Hadiah Google Play $50 Kategori: ,

Kertu Hadiah Google Play $50

Katrangan

Kertu Hadiah Google Play $50

Umume

  • Jeneng Produk
    $50 Kode (Pangiriman Digital)
  • Merek
    Google Play
  • Nomer Model
    GOOGLE PLAY $50 DDP .COM
  • Kategori Warna
    Putih

Informasi Kertu

  • Jumlah Kertu
    50 Dolar Amerika Serikat
  • Format Kertu
    Digital
  • Jinis Kertu
    Kertu kadho
  • Cara Aktivasi
    Online
  • Jinis Pangiriman Digital
    Cepet
  • Online sing bisa ditebus
    Nggih, Mung Online

Katrangan

Nguatake luwih saka sayuta aplikasi lan game Android ing Google Play, platform game seluler sing gedhe. Gunakake kode hadiah Google Play kanggo mbukak game favorit sampeyan, kayata Clash Royale utawa Pokemon Go, utawa tebus kode sampeyan kanggo aplikasi paling anyar, film, musik, buku lan liya-liyane. Ora ana kertu kredit sing dibutuhake, lan saldo ora bakal entek. Nambani awak dhewe utawa menehi hadiah Play dina iki.

Fitur

$50 regane

Mesthekake mbuwang fleksibel.

Kompatibel karo Google Play

Menehi sampeyan akses menyang luwih saka sayuta aplikasi Android, game lan liya-liyane ing sak lokasi.

Ditebus kanggo aplikasi paling anyar, film, musik, buku lan liya-liyane

Rasakake konten Google Play ing telpon sing kompatibel, tablet, komputer, utawa TV.

Sawise tuku, sampeyan bakal nampa email saka Best Buy nganggo PIN kanggo digunakake langsung – ora prelu ngenteni kertu ing surat. E-mail kudu teka ing 15-60 menit.

Kode kasebut ora bisa ditebus kanthi awis, ora bisa dibalekake kanthi awis utawa kredit, lan bisa uga ora digunakake kanggo tujuan liyane. Kode kasebut ora bakal diganti yen ilang, rusak, utawa dicolong.

Mung gunakake kode kertu hadiah iki ing Google Play. Panjaluk kode liyane bisa uga scam. Kunjungi play.google.com/giftcardscam.

Kanggo nebus, ketik kode ing aplikasi Play Store utawa play.google.com/redeem.

Syarat-syarat lan kahanan

Deleng play.google.com/us-card-terms kanggo istilah lengkap. Kudu dadi 13+ umur taun, Pendhudhuk AS. Kertu Google Play ditanggepi dening Google Arizona LLC ("GAS").

Mbukak akun Google Payments lan akses internet kanggo ditebus. Kaseimbangan sing ditebus dikelola dening afiliasi GAZ, Google Payment Corp.. ("GPC"), ing akun Google Payments sampeyan.

Bisa digunakake kanggo tuku barang sing nduweni hak ing Google Play. Ora bisa digunakake kanggo hardware lan lengganan tartamtu.

Watesan liyane bisa uga ditrapake. Ora ana biaya utawa tanggal kadaluwarsa. Kajaba sing diwajibake miturut ukum, kertu ora bisa ditebus kanthi awis utawa kertu liyane; ora dimuat maneh utawa dibalekake; ora bisa dikombinasikake karo saldo non-Google Play liyane ing akun Google Payments sampeyan, didol maneh, diijolke utawa ditransfer kanggo regane.

Pangguna sing tanggung jawab kanggo ilang kertu.

Kanggo pitulung utawa ndeleng saldo kertu Google Play, bukak support.google.com/googleplay/go/cardhelp. Kanggo ngobrol karo pelanggan, hubungi kita ing 1-855-466-4438.

Pandhuan nebus

Mung gunakake kode kertu hadiah iki ing Google Play. Panjaluk kode liyane bisa uga scam. Kunjungi play.google.com/giftcardscam utawa telpon 1-855-466-4438. Kanggo nebus, ketik kode ing aplikasi Play Store utawa play.google.com.

Ulasan

Ana reviews durung.

Mung mlebu ing pelanggan sing tuku produk iki bisa uga bakal menehi tinjauan.