-63%

Japan Passport Cithakan psd photoshop (macem-macem template)

$40.00 $14.98

Japan Passport Cithakan psd photoshop (macem-macem template)

Katrangan

Japan Passport template psd

Japan Passport template psd

Japan Passport template psd. Cithakan photoshop Kanthi editable.
Kualitas cithakan. Gampang kanggo Ngatur, lapisan adhedhasar, fonts klebu.
Cithakan Jepang Passport. sampeyan bisa nyunting template iki lan menehi jeneng apa wae, alamat, nomer idin, nomer id, tanggal lair, dhuwur, bobot, tanggal kadaluwarsa, foto owah-owahan etc.
Cithakan Photoshop iki minangka file psd adhedhasar lapisan lan gampang Editing. Kanggo ngowahi iki berkas Cithakan photoshop sampeyan kudu lunak Photo editing kayata Adobe Photoshop!Download piranti lunak saka menu ndhuwur.
Ora perlu dadi pakar ing nyunting lunak kaya Adobe Photoshop. Nanging, Sampeyan mung kudu kawruh dhasar ing adobe photoshop, kanggo sunting Cithakan iki.
Aja digunakake Cithakan mababang Kalidad. akun bisa dilereni soko tugas.

Cithakan Photoshop iki minangka file PSD adhedhasar lapisan lan gampang Editing.

Kanggo ngowahi file template Photoshop iki, sampeyan butuh piranti lunak suntingan Foto kayata Adobe Photoshop!

Japan template Paspor psd Photoshop

Templat Paspor Jepang sing bisa diowahi psd Versi Anyar

Templat Paspor Jepang sing bisa diowahi psd Versi Lawas

  • Adobe Photoshop versi lengkap (Mac & Win),
  • Japan Passport template psd versi anyar.
  • Japan Passport template psd versi lawas.
  • Cithakan Photoshop sing bisa diowahi,
  • Lapisan latar mburi pirang-pirang.
  • Kualitas cithakan,
  • Standard lan ukuran nyata,
  • Gampang kanggo Ngatur,
  • Full Layer adhedhasar,
  • fonts Signature,
  • Fonts resmi,
  • video tutorial,
  • Hologram.

sampeyan bisa ngedit cithakan iki lan sijine

jeneng, alamat, nomer idin, nomer id, tanggal lair, dhuwur, bobot, tanggal kadaluwarsa, foto owah-owahan etc.

Ora perlu ahli piranti lunak kanggo nyunting piranti lunak kaya Photoshop.However, Sampeyan mung kudu kawruh dhasar ing adobe Photoshop, kanggo sunting Cithakan iki.

Ing orane tumrap sekolah,
yen perlu bantuan, kita ngancani sampeyan lan kita sisih kanggo sampeyan;
lan
kita nyedhiyani support kanggo masalah.


Japan Passport template psd

iku paling apik kanggo

    • verifikasi gateway Pembayaran
      paypal, skrill, neteller, WebMoney, perfectmoney, Strip, ….
    • Kredit lan kertu debit verifikasi
      icard, kertu Boon, WebMoney, yandex, …
    • verifikasi akun jaringan sosial (obah biru)
      facebook, instagram, twitter, telegram Pass_Port, …
    • verifikasi wallet Cryptocurrency
      chain pemblokiran, coinbase, shapeshift, coinpayment, …
    • verifikasi toko online
      ebay, amazon, …
    • verifikasi bank Online
      payoneer, Payza, transferwise, …

lan sembarang gateway pembayaran, banking online, Toko Online lan meh, kabeh jinis verifikasi akun online.

Japan Passport template psd

[tinjauan saswp mbentuk onbutton =”1″]

Ulasan

Ana reviews durung.

Mung mlebu ing pelanggan sing tuku produk iki bisa uga bakal menehi tinjauan.