-52%

Italia ID Card Cithakan psd photoshop

$30.00 $14.42

Italia ID Card Cithakan psd photoshop

Katrangan

Italia template kertu ID psd

Italia template kertu ID psd

  • Adobe Photoshop versi lengkap (Mac & Win),
  • Italia ID Card template psd versi anyar.
  • Italia ID Card template psd versi lawas.
  • Cithakan Photoshop sing bisa diowahi,
  • Lapisan latar mburi pirang-pirang.
  • Kualitas cithakan,
  • Standard lan ukuran nyata,
  • Gampang kanggo Ngatur,
  • Full Layer adhedhasar,
  • fonts Signature,
  • Fonts resmi,
  • video tutorial,
  • Hologram.

sampeyan bisa ngedit cithakan iki lan sijine

jeneng, alamat, nomer idin, nomer id, tanggal lair, dhuwur, bobot, tanggal kadaluwarsa, foto owah-owahan etc.

Ora perlu ahli piranti lunak kanggo nyunting piranti lunak kaya Photoshop.However, Sampeyan mung kudu kawruh dhasar ing adobe Photoshop, kanggo sunting Cithakan iki.

Ing orane tumrap sekolah,
yen perlu bantuan, kita ngancani sampeyan lan kita sisih kanggo sampeyan;
lan
kita nyedhiyani support kanggo masalah.


Italia template kertu ID psd

iku paling apik kanggo

    • verifikasi gateway Pembayaran
      paypal, skrill, neteller, WebMoney, perfectmoney, Strip, ….
    • Kredit lan kertu debit verifikasi
      icard, kertu Boon, WebMoney, yandex, …
    • verifikasi akun jaringan sosial (obah biru)
      facebook, instagram, twitter, telegram Pass_Port, …
    • verifikasi wallet Cryptocurrency
      chain pemblokiran, coinbase, shapeshift, coinpayment, …
    • verifikasi toko online
      ebay, amazon, …
    • verifikasi bank Online
      payoneer, Payza, transferwise, …

lan sembarang gateway pembayaran, banking online, Toko Online lan meh, kabeh jinis verifikasi akun online.

Italia template kertu ID psd

[tinjauan saswp mbentuk onbutton =”1″]

Ulasan

Ana reviews durung.

Mung mlebu ing pelanggan sing tuku produk iki bisa uga bakal menehi tinjauan.