-53%

Italia Passport Cithakan psd photoshop

$30.00 $14.23

Italia Passport Cithakan psd photoshop

Katrangan

Template template Passport Italia

 

Italia Passport template psd Photoshop

  • Adobe Photoshop versi lengkap (Mac & Win),
  • Italia Passport template psd versi anyar.
  • Italia Passport template psd versi lawas.
  • Cithakan Photoshop sing bisa diowahi,
  • Lapisan latar mburi pirang-pirang.
  • Kualitas cithakan,
  • Standard lan ukuran nyata,
  • Gampang kanggo Ngatur,
  • Full Layer adhedhasar,
  • fonts Signature,
  • Fonts resmi,
  • video tutorial,
  • Hologram.

sampeyan bisa ngedit cithakan iki lan sijine

jeneng, alamat, nomer idin, nomer id, tanggal lair, dhuwur, bobot, tanggal kadaluwarsa, foto owah-owahan etc.

Ora perlu ahli piranti lunak kanggo nyunting piranti lunak kaya Photoshop.However, Sampeyan mung kudu kawruh dhasar ing adobe Photoshop, kanggo sunting Cithakan iki.

Ing orane tumrap sekolah,
yen perlu bantuan, kita ngancani sampeyan lan kita sisih kanggo sampeyan;
lan
kita nyedhiyani support kanggo masalah.


Template template Passport Italia

iku paling apik kanggo

    • verifikasi gateway Pembayaran
      paypal, skrill, neteller, WebMoney, perfectmoney, Strip, ….
    • Kredit lan kertu debit verifikasi
      icard, kertu Boon, WebMoney, yandex, …
    • verifikasi akun jaringan sosial (obah biru)
      facebook, instagram, twitter, telegram Pass_Port, …
    • verifikasi wallet Cryptocurrency
      chain pemblokiran, coinbase, shapeshift, coinpayment, …
    • verifikasi toko online
      ebay, amazon, …
    • verifikasi bank Online
      payoneer, Payza, transferwise, …

lan sembarang gateway pembayaran, banking online, Toko Online lan meh, kabeh jinis verifikasi akun online.

Template template Passport Italia

[tinjauan saswp mbentuk onbutton =”1″]

1 review kanggo Italia Passport Cithakan psd photoshop

  1. bestseller

    我已经购买但是无法下载文件请确认

    • admin

      Your order has been confirmed

Mung mlebu ing pelanggan sing tuku produk iki bisa uga bakal menehi tinjauan.