Manungsa waé

Ing pambayaran kanthi PayPal, pastikeun kanggo konfirmasi pembayaran sampeyan.

Yen sampeyan nindakake kanthi sukses, nanging pesenan sampeyan ana ing status sing ditundha,
Sampeyan mung kudu, menyang kaca transaksi saka akun PayPal banjur pilih :

Konfirmasi Pangiriman ditampa.

 

Cathetan: Pembayaran ing gerbang PayPal bakal ngitung karo 20% biaya ekstra.

 


 

Cara njupuk pesenan?

  • Kepiye lan ngendi aku bisa ngunduh pesenan?

 

Kanggo ndownload pesenan dhisik, sampeyan kudu ngganti basa menyang Inggris banjur coba download.

 

https://www.tgmark.net/my-account/orders

https://www.tgmark.net/my-account/downloads

 

Kanggo ngilangi file RAR nggunakake versi pungkasan winrar:

WinRAR-x64

WinRAR-x86

uga kanthi mirroring download, sampeyan bakal entuk file kanthi format ZIP.

 


 

Napa rega barang sing padha beda-beda.

Tuladhane, regane paspor Kanada yaiku $ 31 lan paspor Rusia $ 9 .

Apa sampeyan ngunggahake rega paspor Kanada amarga produk iki duwe pelanggan liyane?

Utawa

pancen beda banget?


 

Ayo kula pitunjuk babagan prabédan rega.
Mangga priksa loro gambar ing ngisor iki.
Jumlah file lan ukuran file

 

 

 

 

 

 

 

 

Jumlah file template sing bisa didownload minangka alesan kanggo macem-macem rega.
Tuladhane, paspor Rusia nganggo template siji lan file download.
lan
Passport ing Kanada 4 macem-macem template lan 4 file kanggo didownload.

Ing umume situs web lan adol yen duwe rong versi produk sing padha, dheweke adol kanthi kapisah, jeneng versi lawas lan versi anyar, utawa versi 1, 2, 3, lan 4.
Nanging, yen kita duwe macem-macem model produk sing padha, kita bakal adol ing siji produk.
Padahal kita bakal entuk dhuwit luwih akeh yen kita wis misahake papat cetakan Kanada lan adol $ 9 saben.

Kabeh rega kita nyata lan adhedhasar pitungan lan regane produk sing ditawakake.
Diskon lan rega ora dibandhingake karo wong liya lan iki mbuktekake.