Template template Passport Australia (V2) photoshop

Template template Passport Australia (V2) photoshop

Template template Passport Australia (V2)

 

Australia Passport PSD cithakan

Kanggo ngowahi file Photoshop Cithakan sing kudu lunak Photo editing kayata Adobe Photoshop!

Template template Passport Australia (V2) Photoshop

Cd template template Passport Australia (V2) Psd

  • Adobe Photoshop versi lengkap (Mac & Win),
  • Ora tanggal mati lan ora watesan download,
  • Kanthi Editable Photoshop Cithakan,
  • Standard lan ukuran nyata,
  • Cithakan quality,
  • Gampang kanggo Ngatur,
  • Full Layer adhedhasar,
  • fonts Signature,
  • Fonts resmi,
  • video tutorial,
  • Hologram.

sampeyan bisa ngowahi Cithakan iki lan sijine:

jeneng, alamat, nomer idin, nomer id, tanggal lair, dhuwur, bobot, tanggal kadaluwarsa, foto owah-owahan etc.

Ora perlu ahli piranti lunak kanggo nyunting piranti lunak kaya Photoshop.However, Sampeyan mung kudu kawruh dhasar ing adobe Photoshop, kanggo sunting Cithakan iki.

Ing orane tumrap sekolah,
yen perlu bantuan, kita ngancani sampeyan lan kita sisih kanggo sampeyan;
lan
kita nyedhiyani support kanggo masalah.


Template template Passport Australia (V2)

iku paling apik kanggo :

    • verifikasi gateway Pembayaran:
      paypal, skrill, neteller, WebMoney, perfectmoney, Strip, ….
    • Kredit lan kertu debit verifikasi:
      icard, kertu Boon, WebMoney, yandex, …
    • verifikasi akun jaringan sosial (obah biru):
      facebook, instagram, twitter, telegram Pass_Port, …
    • verifikasi wallet Cryptocurrency:
      chain pemblokiran, coinbase, shapeshift, coinpayment, …
    • verifikasi toko online:
      ebay, amazon, …
    • verifikasi bank Online:
      payoneer, Payza, transferwise, …

lan sembarang gateway pembayaran, banking online, Toko Online lan meh, kabeh jinis verifikasi akun online.

Template template Passport Australia (V2)

This Post Has 2 Komentar

Ninggalake Reply