Ireland ID Card Cithakan psd photoshop

Ireland ID Card Cithakan psd photoshop

Ireland ID Card Cithakan psd photoshop

 

Katrangan

Cithakan KTP Irlandia. Cithakan photoshop sing bisa diowahi kanthi lengkap.
Cithakan quality. Gampang kanggo Ngatur, lapisan adhedhasar, fonts klebu.
Cithakan KTP Irlandia. sampeyan bisa ngedit Cithakan iki lan diwenehi jeneng, Alamat, nomer idin, nomer id, tanggal lair, dhuwur, bobot, tanggal kadaluwarsa, foto owah-owahan etc.
Cithakan Photoshop iki minangka file adhedhasar lapisan lan gampang Editing.- Kanggo ngowahi file Cithakan Photoshop iki, sampeyan butuh piranti lunak suntingan Foto kayata Adobe Photoshop!Download piranti lunak saka menu ndhuwur.
Ora perlu dadi pakar ing nyunting lunak kaya Adobe Photoshop. Nanging, Sampeyan mung kudu kawruh dhasar ing adobe photoshop, kanggo sunting Cithakan iki.
Aja nggunakake Cithakan kualitas rendah. akun bisa dilereni soko tugas.

Cithakan Photoshop Berkas iki PSD adhedhasar lapisan lan iku gampang kanggo Editing.

Kanggo ngowahi file Photoshop Cithakan sing kudu lunak Photo editing kayata Adobe Photoshop!

Cithakan KTP Irlandia
Photoshop

Cithakan KTP ID Irlandia sing bisa diowahi

  • Adobe Photoshop versi lengkap (Mac & Win),
  • Ora tanggal mati lan ora watesan download,
  • Kanthi Editable Photoshop Cithakan,
  • Standard lan ukuran nyata,
  • Cithakan quality,
  • Gampang kanggo Ngatur,
  • Full Layer adhedhasar,
  • fonts Signature,
  • Fonts resmi,
  • video tutorial,
  • Hologram.

sampeyan bisa ngowahi Cithakan iki lan sijine:

jeneng, Alamat, nomer idin, nomer id, tanggal lair, dhuwur, bobot, tanggal kadaluwarsa, foto owah-owahan etc.

Ora perlu dadi pakar ing nyunting lunak kaya Adobe Photoshop.

Nanging, Sampeyan mung kudu kawruh dhasar ing adobe Photoshop, kanggo sunting Cithakan iki.

Ing orane tumrap sekolah,
yen perlu bantuan, kita ngancani sampeyan lan kita sisih kanggo sampeyan;
lan
kita nyedhiyani support kanggo masalah.


Cithakan KTP Irlandia

iku paling apik kanggo :

    • verifikasi gateway Pembayaran:
      paypal, skrill, neteller, WebMoney, perfectmoney, Strip, ….
    • Kredit lan kertu debit verifikasi:
      icard, kertu Boon, WebMoney, yandex, …
    • verifikasi akun jaringan sosial (obah biru):
      facebook, instagram, twitter, telegram Pass_Port, …
    • verifikasi wallet Cryptocurrency:
      chain pemblokiran, coinbase, shapeshift, coinpayment, …
    • verifikasi toko online:
      ebay, amazon, …
    • verifikasi bank Online:
      payoneer, Payza, transferwise, …

lan sembarang gateway pembayaran, banking online, Toko Online lan meh, kabeh jinis verifikasi akun online.

Cithakan KTP Irlandia

Mung mlebu ing pelanggan sing tuku produk iki bisa uga bakal menehi tinjauan.

 

Cithakan KTP Irlandia

Ninggalake Reply