-16%

Гугл Плеј картичка $50

$50.00 $42.00

1 на залиха

СКУ: Гугл Плеј картичка $50 Категории: ,

Гугл Плеј картичка $50

Опис

Гугл Плеј картичка $50

Генерал

 • Име на производот
  $50 Код (Дигитална испорака)
 • Бренд
  Google Play
 • Број на модел
  GOOGLE PLAY $50 ДДП .КОМ
 • Категорија на бои
  Бело

Информации за картичката

 • Износ на картичка
  50 САД долари
 • Формат на картичка
  Дигитален
 • Тип картичка
  Честитка
 • Метод на активирање
  Интернет
 • Тип на дигитална испорака
  Инстант
 • Откупен на Интернет
  Да, Само на Интернет

Опис

Напојувајте во над еден милион апликации и игри на Android на Google Play, голема платформа за мобилни игри. Користете код за подароци на Google Play за да продолжите понатаму во омилените игри, како што се Clash Royale или Pokemon Go, или откупете го вашиот код за најновите апликации, филмови, музика, книги и многу повеќе. Не е потребна кредитна картичка, и билансите никогаш не истекуваат. Почастете се или подарете му подарок на Play денес.

карактеристики

$50 вредност

Обезбедува флексибилно трошење.

Компатибилен со Google Play

Ви дава пристап до над еден милион апликации за Android, игри и повеќе на една локација.

Може да се активира за најновите апликации, филмови, музика, книги и многу повеќе

Уживајте во содржината на Google Play на вашиот компатибилен телефон, таблета, компјутер, или ТВ.

По купувањето, ќе добиете е-пошта од Best Buy со вашиот PIN за непосредна употреба – нема потреба да ја чекате вашата картичка по пошта. Е-поштата треба да пристигне во рок од 15-60 минути.

Кодот не се откупува за готовина, не може да се врати за готовина или кредит, и не може да се користи за која било друга цел. Кодот нема да се замени ако се изгуби, уништени, или украдени.

Користете го само кодот на оваа подарочна картичка на Google Play. Секое друго барање за кодот може да биде измама. Посетете ја play.google.com/giftcardscam.

Да се ​​откупи, внесете код во апликацијата Play Store или play.google.com/redeem.

Правила и услови

Погледнете ја страницата play.google.com/us-card-terms за целосни услови. Мора да биде 13+ годишна возраст, Жител на САД. Картичката на Google Play се издава од Google Arizona LLC („ГАС“).

Потребна е сметка на Google Payments и пристап до Интернет за откуп. Откупената рамнотежа ја одржува филијалата на ГАЗ, Корпт за плаќање на Google. („ГПЦ“), во вашата сметка на Google Payments.

Корисно е за купување на подобни ставки само на Google Play. Не е употреблив за хардвер и одредени претплати.

Може да се применат други ограничувања. Без такси или датуми на истекување. Освен како што налага законот, картичката не се откупува за готовина или други картички; не може да се вчита или да се врати; не може да се комбинира со други салда што не се на Google Play на вашата сметка на Google Payments, препродадени, разменети или пренесени за вредност.

Корисник одговорен за губење на картичката.

За помош или за преглед на салдото на вашата картичка на Google Play, посетете ја подршката.google.com/googleplay/go/cardhelp. Да разговараме со грижата за клиенти, јавете ни се на 1-855-466-4438.

Упатства за откуп

Користете го само кодот на оваа подарочна картичка на Google Play. Секое друго барање за кодот може да биде измама. Посетете ја играта.google.com/giftcardscam или јавете се 1-855-466-4438. Да се ​​откупи, внесете код во апликацијата Play Store или play.google.com.

Прегледи

Сè уште нема коментари.

Само најавени корисници кои купиле овој производ може да ја напушти преглед.