Внимание

На плаќање од PayPal, не заборавајте да ја потврдите вашата исплата.

Ако успешно извршите плаќање, но вашата нарачка е во очекување статус,
Сè што треба да направите е, одете на страната со трансакции од вашата сметка на PayPal и изберете :

Потврдете ја примената пратка.

 

Забелешка: Плаќањето во портата на PayPal ќе се пресмета со 20% дополнителни трошоци.

 


 

Како да нарачате?

  • Како и каде можам да ја преземам мојата нарачка?

 

За да ја преземете вашата нарачка, прво мора да го промените јазикот на англиски и потоа да се обидете да го преземете.

 

https://www.tgmark.net/my-account/orders

https://www.tgmark.net/my-account/downloads

 

Да се ​​извлече RAR-датотека со употреба на последната верзија на winrar:

WinRAR-x64

WinRAR-x86

исто така и со mirroring за преземање, ќе добиете датотека со ZIP формат.

 


 

Зошто цената на сличен производ е различна.

На пример, цената на пасошот во Канада е $ 31 и руски пасош е $ 9 .

Дали ја подигнавте цената на пасошот во Канада затоа што овој производ има повеќе клиенти?

Или

навистина има различни?


 

Дозволете ми да ви кажам за разликата во цената.
Погледнете ги двете слики подолу.
Број на датотеки и големина на датотека

 

 

 

 

 

 

 

 

Бројот на датотеки што може да се преземаат од урнекот е причина за различни цени.
На пример, руски пасош со еден урнек и датотека за преземање.
и
Канада пасош во 4 различни шаблони и 4 датотеки за преземање.

На повеќето веб-страници и продавачи ако имаат две верзии од ист производ, тие продаваат одделно, именување на старата верзија и новата верзија, или верзии 1, 2, 3, и 4.
Сепак, ако имаме повеќе модели од ист производ, ќе продаваме по еден производ.
Додека ние ќе заработивме повеќе пари ако ги разделивме четирите канадски калапи и ги продадевме $ 9 секој.

Сите наши цени се реални и засновани врз пресметката и вредноста на понудениот производ.
Нашите попусти и цени не се споредливи со другите и тоа го докажува ова.