shekullit të parë Template deklaratë bankare : deklaratë bankare Payoneer Template PSD photoshop

shekullit të parë Template deklaratë bankare : deklaratë bankare Payoneer Template PSD photoshop

shekullit të parë Template deklaratë bankare : deklaratë bankare Payoneer Template PSD photoshop

 

Përshkrim

Kjo Photoshop Template është një shtresë e bazuar fotografi PSD dhe është e lehtë për të Editing.

Për të modifikuar këtë fotografi Photoshop template ju do të duhet një software redaktimi foto të tilla si Adobe Photoshop!

shekullit të parë Template deklaratë bankare : Payoneer deklaratë bankare Template Photoshop

Modeli i pasqyrave bankare të modifikuar të Shekullit të Parë : Payoneer deklaratë bankare Template

 • Adobe Photoshop versionin e plotë (mushama & fitore),
 • No data e skadimit dhe nuk ka limit download,
 • Plotësisht editable Photoshop Template,
 • Standard dhe madhësia reale,
 • Me cilësi të lartë Template,
 • Lehtë për të rregulloje,
 • Layer plotë bazuar,
 • fonts Nënshkrimi,
 • Fonts zyrtare,
 • video tutorial,
 • holografik.

ju mund të redaktoni këtë template dhe të vënë ndonjë:

emër, adresë, numrin e licencës, numri Id, Data e lindjes, lartësi, peshë, skadojë data, ndryshim Fotografitë etj.

Nuk ka nevojë të jetë ekspert në editing software si Adobe Photoshop.

megjithatë, Ju thjesht duhet të njohurive bazë mbi Adobe Photoshop, për të redaktuar këtë template.

Në të gjitha fazat,
në qoftë se keni nevojë të, ne jemi të shoqërojë ju dhe ne jemi krah për ju;
dhe
Ne të sigurojë mbështetje për çdo problem.


shekullit të parë Template deklaratë bankare : Payoneer deklaratë bankare Template

është më mirë për :

  • Pagesa Gateway verifikimi:
   paypal, Skrill, Neteller, WebMoney, PerfectMoney, rrip, ....
  • Kreditit dhe karta debiti verifikimi:
   Icard, card Boon, WebMoney, Yandex, ...
  • Llogaria rrjet social verifikimi (shënoni blu):
   facebook, Instagram, Cicëroj, telegram Pass_Port, ...
  • portofolin verifikimi cryptocurrency:
   zinxhir bllok, Coinbase, shapeshift, coinpayment, ...
  • Online shop verifikimi:
   ebay, amazonë, ...
  • Verifikimi Online banka:
   Payoneer, Payza, transferwise, ...

dhe çdo portë e pagesës faqe, bankare online, Online Shop dhe pothuajse, të gjitha llojet e verifikimit të llogarisë në internet.

shekullit të parë Template deklaratë bankare : Payoneer deklaratë bankare Template

shekullit të parë Template deklaratë bankare : Deklarata e bankës së paguesit Model Shembull i deklaratës bankare të shekullit : Payoneer deklaratë bankare Template

regjistrohen vetëm në klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lërë një rishikim.

 

shekullit të parë Template deklaratë bankare : Payoneer deklaratë bankare Template

Lini një Përgjigje