Kushtet dhe Privacy Policy

tgMember® Ltd


Ne emer te Zotit

E gjithë gjë që kam,
Është vetëm nga për shkak të hirit dhe mirësinë e Zotit tim.

tgMember® (markë e regjistruar) është shitësi i vetëm të gjitha software dhe mjetet në platformën telegram.

Të gjitha robots dhe software në dispozicion për marketing telegrafi janë mbledhur nga ne, dhe disa prej tyre janë zhvilluar nga ne.

Që nga kjo ne jemi kompania e parë dhe më e madhe e softuerit dhe marketingut nën platformën telegram,
dhe

aktualisht, me shume se 50 robotët dhe rreth 20 softverët janë aktivë dhe të përdorshëm.

Për të siguruar funksionimin e duhur të softuerit, ju lutem sigurohuni që NET dhe koha Java Run janë të instaluar në kompjuterin tuaj.


Termat dhe Kushtet

 

Dispozitat kryesore


Të gjithë klientët kanë miratuar dhe pranuar të gjitha këto rregulla me blerjen e tyre.
 • Të gjitha blerjet janë të nevojshme në kohën e blerjen e software të gjithë informacionin e tyre (emër. mbiemër. Kodi kombëtare. telefon…) korrekt, përndryshe të gjitha përgjegjësitë dhe pasojat janë realizuar vetveten.
 • Të gjithë personat janë të nevojshme për të marrë një kod të pagesave follow-up dhe të hyjë në programin për të marrë aplikacionin e dëshiruar.
 • Njerëzit janë të detyruar të mbajnë gjurmët e kodit të tyre të pagesave për mëvonshme ndjekin-ups dhe mbështetje.
 • Në rast të blerjes ose të depozitimit në një mënyrë të gabuar, ose në qoftë se një rimbursim është kërkuar më parë 24 orë dhe një marrëveshje grup do të kthehen në llogarinë e klientit.
 • vëmendje para se të blerë dhe të gjitha Pyetni pyetjeve tuaja me anë të biletave ose thirrjes.
 • Mbledhja nuk ka asnjë përgjegjësi për të mirën dhe përdorimin e ndonjë pale të tretë ose ndonjë lloj tjetër të programeve dhe mashtrimit.
 • Blerja e programeve nga faqet e tjera në është krejtësisht e parëndësishme me ne dhe asnjë përgjegjësi për ekipin tonë, dhe të gjitha pasojat e blerjen e saj janë realizuar për veten e tyre dhe për kujdes për aplikimet e blerjes nga vende të tjera .
 • I shërbimeve dhe mbështetje është kufiri në hapësirat virtuale e telegramit, etj.
 • E vetmja mënyrë për zyrtar mbështetje dhe shitjes nëpërmjet faqen tonë të internetit.
 • Telefoni është për më shumë informacion dhe shqyrtimin e pyetjeve tuaja.

+989905342263

+19893030383

+989216973112

+12135295242

 • Vetëm bileta thirret dhe zyrtare, kështu që është e rekomanduar për të paraqesë një biletë për angazhimin zyrtare me mbledhjen.
 • Shitja e produkteve jashtë tgMember faqet zyrtare nuk është miratuar nga mbledhja, dhe nuk ka mbështetje ose përditësim do të sigurojë.
 • Politikat dhe Kushtet telegrami janë në ndryshuar dhe çdo ditë mund të përcaktohen më shumë të kufizuar, por ekipi teknik dhe ekspert do të përpiqet për të përmirësuar dhe për të rinovuar programin, por ata nuk janë të detyruar të.

Që nga ndryshimi në politikat dhe kushtet telegram dhe për të rritur të kufizojë në platformën telegram:

 • All shërbimi pas-shitjes dhe mbështetje është siguruar për deri në 1 muaj pas blerjes së çdo aplikim, dhe pastaj mbledhja nuk ka asnjë përgjegjësi për t'iu përgjigjur dhe për ofrimin e shërbimeve pas shitjes! Shërbimet gjithashtu kanë asnjë mbështetje!
 • Blerësit mund të përdorni softuer për të përdorur kanalet e tyre personale dhe për të zgjeruar grupet dhe aktivitetet e tyre.
 • Gjithashtu, blerësit mund të përdorni softwares për të fituar para nëpërmjet shitjes së anëtarëve, pamje, reklama dhe etj.
 • Shitet ndonjë softuerit tonë në mediat sociale, Site, ose mënyrë tjetër është e ndaluar.
 • Të gjithë në dispozicion qasje falas ose Botime ato në çdo ku, është e ndaluar.
 • Ju lutemi të përmbahet nga botuese software për çdo ku.
 • Nëse vërejmë apo kemi marrë njoftim,
 • Për publikimin ose shitjen e ndonjë prej programeve, (person ose faqe) :

1. Do të pasohet nga gjyqësori dhe policia.

2. do të humbasin qasjen e tyre dhe do të jenë të privuar nga përditësime të reja.

Të gjithë individët do të thirret të përgjigjet dhe do të paditet kundërvajtësit.

Asnjëherë mos jepni atyre larg njerëzve të tjerë.

 • Blerësit mund të përdorni softuer për të përdorur kanalet e tyre personale dhe për të zgjeruar grupet dhe aktivitetet e tyre.
 • Gjithashtu, blerësit mund të përdorni softwares për të fituar para nëpërmjet shitjes së anëtarëve, pamje, reklama dhe etj.
 • Shitet ndonjë softuerit tonë në mediat sociale, Site, ose mënyrë tjetër është e ndaluar.
 • Të gjithë në dispozicion qasje falas ose Botime ato në çdo ku, është e ndaluar.
 • Në rast të gjykimit, mbledhja mund të ndryshojë këto rregulla sa herë që ata duan dhe pastaj të deklarojë atë në faqen e internetit dhe të gjithë personat e janë të nevojshme për ta pranuar atë.
 • Në rast të mos-njohjes së personit mjeteve që ai / ajo i ka pranuar të gjitha ligjet e reja dhe ndonjë detyrim apo problem në rastin e neglizhencës. Ajo është mbi përgjegjësinë e vetë personit.
 • Të gjitha linjat dhe programet aktuale dhe virtuale janë të kontrolluar dhe testuar para dorëzimit të blerësit dhe janë dorëzuar më pas dhe nuk ka garanci pas lindjes, ka edhe asnjë justifikim për t'u pranuar.
 • Reklamat programe Nëse një përdorues është në përputhje me ligjet e këtyre programeve, në rast të shpalljes së autoriteteve kompetente dhe ligji i të gjitha licencat individuale me aftësi të kufizuara, dhe profili i tij dhe informacioni personal do të ofrohet për këto referenca
 • Përdorimi i të gjitha programeve dhe linja është plotësisht përgjegjës për konsumatorin, dhe të projektimit dhe programimit ekipi nuk do të marrë asnjë përgjegjësi, kështu që konsumatori ka për të blerë dhe të përdorin ato me përgjegjësinë e programit.
 • Në rast të defekteve në program ose linja aktuale dhe virtuale të blerësit, ajo është e nevojshme për 10 ditë pas marrjes së defekt dëshiruar në zyrtare (Faqja e internetit) të notic dhe të bisedoni me mbledhjen.
 • mbi 10 dita e dorëzimit të programit ose shërbimeve ose të produkteve të përcaktuar ndonjë Përgjegjësia nuk e pranon dhe nuk do të kthehet.
 • Të gjitha programet para dorëzuar janë të kontrolluar dhe testuar.
 • pas dorëzimit, konsumatori mund të kërkojë instalimin dhe ndihmën e kompanisë për të instaluar dhe të nisë software për blerësit dhe të deklarojë ndonjë problem menjëherë. (Përndryshe nuk është justifikim pranohet.)
 • Pagesat e vlefshme dhe zyrtare vetëm duhet të bëjë mbi pagesën portë internetit, dhe në rast të transferimit të parave ose blerjeve off-faqe (ekipi mbështetje, faqet e tjera, brenda Telegram,…) Ne nuk pranojmë.
 • Shërbimet dhe më të reja do të sigurohet vetëm me urdhër të regjistruar brenda vendit, me numrin e rendit, Numri i gjurmimit (ose blerja fatura e lëshuar nga ne).
 • Përdorimi i emrave, imazhe dhe logot, programet, dhe markave është plotësisht e paligjshme dhe prokuroria është e ligjshme.
 • Për shkak të procesit dixhitale shitjes të sigurimit nuk ka faturë, blerësit mund të marrë një para-faturë për të shtypur kur blerjen.
 • Licencat shitura janë 3 muajin e garantuar, dhe në rast të një problemi, ajo ka mbështetje.
 • Çmimi, e cila është menduar për një qëllim të konsumatorëve, është e vlefshme dhe do të shtojë të tatueshme.
 • Të gjitha operacionet e blerjes në këtë faqe janë subjekt i rregullave të e-commerce.
 • Shitësi do të konsiderohet të jetë informacioni personal i blerësit, në diskrecionin e autoritetit, dhe për të bërë këtë informacion plotësisht konfidenciale dhe nuk japin çdo person juridik ose juridik, përveç për formale dhe ligjore.
 • Shitësi është i detyruar për të siguruar informacion të saktë dhe të plotë për blerësit.
 • Shitësi nuk ka asnjë përgjegjësi për papajtueshmërinë e mallrave të blera me hardware dhe software të sistemit blerës-person.
 • Shitësi nuk është përgjegjës për trajnimin dhe se si të punojnë me mallrave të blera.
 • Shitësi për ndonjë arsye mund të jetë anulluar urdhrin dhe të përmbahen nga dërgimin e rendit.
 • Blerësi është i detyruar të japë informacionin e saj të plotë dhe të saktë të shitësit me postë.
 • Blerësi është i detyruar për të marrë informacion të urdhrit të blerjes dhe blerjen informacionin e nevojshëm në lidhje me mallrat, duke përfshirë hardware dhe software kërkesat përmes faqes së shitësit, dhe pastaj të paraqesë kërkesën e tij.
 • Ju lutemi të jenë të kujdesshëm në zgjedhjen e mallrave, kodi dorëzuar nuk është zëvendësuar apo kthimet.
 • Ky dyqan nuk ka adresë tjetër përveçse për adresën e shpalljes dhe nuk do të jetë përgjegjës për faqet e ngjashme.
 • Sipas rregulloreve ekzekutive të materialeve 38 dhe 48 i ligjit e-commerce, artikull 1 paragraf “mallrave të bëra me karakteristikat personale të konsumatorit, të cilat në mënyrë të qartë kanë një aspekt personal, ose për shkak të natyrës së tyre ata nuk mund të kthehen, ose janë të shpejt të korruptuar dhe të korruptuar.” E drejta për të anulluar transaksioni do të Deactivate për të konsumit, kështu që, sipas rendit dhe pagesa bëhet, konsumatori nuk do të ketë të drejtë të tërhiqet nga blerja.
 • Nëse probleme të tilla si sanksionet Iranit janë të shkaktuara nga prodhuesi apo dështimin e shërbimeve që serveri ofron për konsumatorin, Kjo është përgjegjësi e autoriteteve të prodhuesit të huaj dhe nuk do të jetë përgjegjës për shitësit.
 • Për shkak të procesit dixhitale shitjes të sigurimit nuk ka faturë, blerësit mund të marrë një para-faturë për të shtypur kur blerjen.
 • Rendit blerjes do të thotë se blerësi ka studiuar kushtet e mësipërme dhe ka pranuar atë dhe të heq dorë nga e drejta për protestë.
 • Të gjitha të rregullave mund të ndryshojë, blerësi duhet gjithmonë të jenë të informuar duke vizituar këtë faqe të kushteve!
 • Rendit blerjes do të thotë se blerësi ka studiuar kushtet e mësipërme dhe ka pranuar atë dhe të heq dorë nga e drejta për protestë.
 • Të gjitha urdhërat dhe mbështetje janë nga Irani do të bëhet me zonë GMT kohë +3:30.
 • Duke iu përgjigjur përveç të premteve do të bëhet çdo ditë nga 4 pm të 2 jam.
 • për qëllim, mbështetje, instalim dhe konfigurimi, Kërkesa për të aktivizuar ose licencë rivendosjes, ndihmë apo ndonjë kërkesë dhe problemi,

thirrje :

+19893030383

+989216973112

+18088005080

email :

[email protected]

[email protected]

whatsapp :

https://wa.me/19893030383

telegram :

https://t.me/sajjad_021

orët e mësipërme dhe të presin për përgjigjen dhe të folurit.
Për shkak të vëllimit të lartë të mesazheve dhe mungesës së kohës për përgjegjshmëri dhe mbështetje, ju lutem prisni për të iu përgjigjur.
Nëse pas 12 orë nga paratë e transferimit dhe e keni kryer rendit, dhe ju nuk keni marrë porosinë tuaj ende, kjo do të thotë është: Ne nuk kemi qasje në internet, ose ne nuk jemi të vetëdijshëm për porosinë tuaj.