-100%

Adobe Photoshop CC 2020 Versioni i plotë

(1 customer review)

$280.00 $0.00

Adobe Photoshop CC 2020 Versioni i plotë

Përshkrim

 

 

 

 

(Për Qasje në versionin e plotë, para instalimit duhet të shkëputni rrjetin e internetit)

 

1 rishikim për Adobe Photoshop CC 2020 Versioni i plotë

 1. drejtues arnold

  virus détécted 🙁

  • admin

   Hello there.

   I do not know what antivirus you are using and your antivirus is probably very sensitive.
   But windows security that is officially released on Windows 10 does not detect any viruses or malicious files.
   What is detected as a virus is probably an activator file and software keygen and does no harm at your system.

   You can also get and use the original version of this software with a monthly subscription fee of $ 31 dhe $ 238 per year from the official Adobe site and use it.

   Best Regards

regjistrohen vetëm në klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lërë një rishikim.