-16%

Karta e Dhuratës Google Play $50

$50.00 $42.00

1 në magazinë

SKU: Karta e Dhuratës Google Play $50 Kategoritë: ,

Karta e Dhuratës Google Play $50

Përshkrim

Karta e Dhuratës Google Play $50

Gjeneral

 • Emri i produktit
  $50 Kodin (Dorëzimi dixhital)
 • Markë
  Google Play
 • Numri i Modelit
  GOOGLE PLAY $50 DDP .COM
 • Kategoria e ngjyrave
  E bardhe

Informacioni i kartelës

 • Shuma e kartelës
  50 Dollarë të Shteteve të Bashkuara
 • Formati i kartës
  dixhital
 • Lloji i kartelës
  Kartë dhuratë
 • Metoda e aktivizimit
  Online
 • Lloji i dorëzimit dixhital
  Çastit
 • Shlyes Online
  po, Vetëm në internet

Përshkrim

Fuqizoni mbi një milion aplikacione dhe lojëra Android në Google Play, një platformë e madhe lojrash celular. Përdorni një kod dhuratë të Google Play për të shkuar më tej në lojërat tuaja të preferuara, siç janë Clash Royale ose Pokemon Go, ose shlye kodin tënd për aplikacionet më të fundit, filma, muzika, libra dhe më shumë. Nuk kërkohet asnjë kartë krediti, dhe ekuilibrat nuk skadojnë kurrë. Drejtojuni vetes ose jepni dhuratën e Play sot.

Features

$50 vlerë

Siguron shpenzime fleksibël.

I pajtueshëm me Google Play

Ju jep akses në mbi një milion aplikacione Android, lojëra dhe më shumë në një vendndodhje.

Shlyhet për aplikacionet e fundit, filma, muzika, libra dhe më shumë

Shijoni përmbajtjen e Google Play në telefonin tuaj të përputhshëm, tabletë, kompjuter, ose TV.

Pas blerjes, do të merrni një email nga Best Buy me PIN-in tuaj për përdorim të menjëhershëm – nuk ka nevojë të prisni kartën tuaj me postë. E-mail duhet të mbërrijë brenda 15-60 minuta.

Kodi nuk mund të blihet për para, nuk mund të kthehet për para ose kredi, dhe nuk mund të përdoret për ndonjë qëllim tjetër. Kodi nuk do të zëvendësohet nëse humbet, shkatërruar, ose të vjedhura.

Përdorni vetëm kodin e kësaj karte dhuratë në Google Play. Çdo kërkesë tjetër për kodin mund të jetë një mashtrim. Vizitoni play.google.com/giftcardscam.

Të shpengosh, futni kodin në aplikacionin Luaj Dyqanin ose luaje.google.com/redeem.

Termat dhe Kushtet

Shihni termat play.google.com/us-card-ter për kushtet e plota. Duhet të jetë 13+ mosha e moshës, Banor i Sh.B.A.. Karta e Google Play lëshohet nga Google Arizona LLC ("GAZ").

Kërkon llogari të Google Payments dhe qasje në internet për të përdorur. Bilanci i shpenguar mirëmbahet nga bashkëpunëtori i GAZ-së, Korporata e Pagesave të Google. ("GPC"), në llogarinë tuaj të Pagesave Google.

I përdorshëm vetëm për blerjet e artikujve të përshtatshëm në Google Play. Nuk përdoret për pajisje dhe pajtime të caktuara.

Mund të zbatohen kufij të tjerë. Pa tarifa ose data e skadimit. Përveç siç kërkohet nga ligji, karta nuk mund të blihet për para ose për karta të tjera; nuk mund të ringarkohet ose kthehet; nuk mund të kombinohen me bilancet e tjera jo të Google Play në llogarinë tuaj të Pagesave Google, rishitur, shkëmbehen ose transferohen për vlerën.

Përdoruesi përgjegjës për humbjen e kartës.

Për ndihmë ose për të parë bilancin e kartës suaj të Google Play, vizitoni support.google.com/googleplay/go/cardhelp. Për të folur me kujdesin ndaj klientit na telefononi në 1-855-466-4438.

Udhëzimet e shpengimit

Përdorni vetëm kodin e kësaj karte dhuratë në Google Play. Çdo kërkesë tjetër për kodin mund të jetë një mashtrim. Vizitoni play.google.com/giftcardscam ose telefononi 1-855-466-4438. Të shpengosh, futni kodin në aplikacionin Luaj Dyqanin ose play.google.com.

Shqyrtime

Ende nuk ka komente.

regjistrohen vetëm në klientët që kanë blerë këtë produkt mund të lërë një rishikim.