Kujdes

Në pagesa nga PayPal, sigurohuni të konfirmoni pagesën tuaj.

Nëse e bëni pagesën me sukses, por porosia juaj është në status në pritje,
E vetmja gjë që duhet të bësh është, shkoni në faqen e transaksionit nga llogaria juaj PayPal dhe zgjidhni :

Konfirmoni dërgesën e marrë.

 

shënim: Pagesa në portën PayPal do të llogaritet me 20% kosto shtesë.

 


 

Si të merrni porositë?

  • Si dhe ku mund ta shkarkoj porosinë time?

 

Për të shkarkuar porosinë tuaj së pari duhet të ndryshoni gjuhën në anglisht dhe pastaj të përpiqeni të shkarkoni.

 

https://www.tgmark.net/my-account/orders

https://www.tgmark.net/my-account/downloads

 

Për të ekstraktuar skedarin RAR duke përdorur versionin e fundit winrar:

WinRAR-x64

WinRAR-x86

gjithashtu me pasqyrim të shkarkimit, do të merrni skedarin me format ZIP.

 


 

Pse çmimi i një produkti të ngjashëm është i ndryshëm.

Për shembull, çmimi i një pasaporte në Kanada është $ 31 dhe një pasaportë ruse është $ 9 .

A e keni ngritur çmimin e pasaportës në Kanada sepse ky produkt ka më shumë klient?

ose

me të vërtetë ka të ndryshme?


 

Më lejoni t'ju them për ndryshimin e çmimeve.
Ju lutemi shikoni dy imazhet më poshtë.
Numri i skedarëve dhe madhësia e skedarit

 

 

 

 

 

 

 

 

Numri i skedarëve shabllonë të shkarkueshëm është arsyeja për çmime të ndryshme.
Për shembull, një pasaportë ruse me një shabllon dhe një skedar shkarkimi.
dhe
Pasaporta e Kanadasë në 4 shabllone të ndryshme dhe 4 skedarët për të shkarkuar.

Në shumicën e faqeve të internetit dhe shitësit nëse kanë dy versione të të njëjtit produkt, ata shesin veçmas, emërtimi i versionit të vjetër dhe versionit të ri, ose versionet 1, 2, 3, dhe 4.
megjithatë, nëse kemi modele të shumta të të njëjtit produkt, ne do të shesim me një produkt.
Ndërsa ne do të kishim fituar më shumë para nëse do të kishim ndarë katër kornizat kanadeze dhe t'i kemi shitur ato $ 9 çdo.

Të gjitha çmimet tona janë reale dhe bazohen në llogaritjen dhe vlerën e produktit që ofrohet.
Zbritjet dhe çmimet tona nuk janë të krahasueshme me të tjerët dhe kjo dëshmon këtë.