Canada ID Card Template

Canada ID Card Template

Modeli i Kartave të Kartave të Kanadasë Photoshop

Shko pazar


Modeli i kartave të identitetit të Kanadasë i redaktueshëm

Ju mund të modifikoni Modelin e Kartave të Identitetit të Kanadasë dhe të vendosni cilindo:

emër, Adresë, numrin e licencës, Numrin e identitetit, Data e lindjes, lartësi, peshë, skadojë data, Fotografitë ndryshim, etj.

Nuk ka nevojë të jesh një ekspert për redaktimin e programeve si Adobe Photoshop.

Ju mund të keni me njohuri themelore Adobe Photoshop, duke redaktuar këtë Model.

Ju mund të shkarkoni një Model Model falas dhe të redaktoni, përpiqem, dhe duke bërë provën.

janë një Model i lirë që mund të dini dhe kuptoni më mirë për të.

Në të gjitha hapat, në qoftë se keni nevojë të, ne po ju shoqërojmë

dhe

ne përpiqemi të ofrojmë mbështetje.


 

 

Modeli i Kartave të Identitetit të rremë në Kanada eshte me e mira :

  • Pagesa Gateway verifikimi:
   Paypal, Skrill, Neteller, WebMoney, para perfekte, rrip, ....
  • Verifikimi i kartës së kreditit dhe debitit:
   Unë Kartelë, Karta Boon, web-para, Yandex, ...
  • Llogaria rrjet social verifikimi (shënoni blu):
   Facebook, Instagram, Cicëroj, Pasaporta Telegram, ...
  • portofolin verifikimi cryptocurrency:
   bllok zinxhir, automatik bazë, formë-ndryshim, coin-pagesa, ...
  • Online shop verifikimi:
   eBay, Amazona, ...
  • Verifikimi i Bankës Online:
   Payoneer, Payza, transfer-urtë, ...

dhe çdo portë e pagesës faqe, Banka në internet, dyqan online, rrjet social, llogari e kriptocurrency.

Verifikimi i të gjitha llojeve të llogarisë në internet dhe hiqni llogarinë e kufizimit dhe rikuperimit.

Keni nevojë për dokumente të vërteta?

Ne mund të sigurojmë patentë shofer + pasaportë + Deklarata bankare këto janë nga një person me datën e skadimit të 2 2 4 vjet.

[saswp-shqyrtime-formë]

Lini një Përgjigje