Perhatosan

Di bayar ku PayPal, pastikeun pastikeun pikeun mastikeun.

Upami anjeun hasil mayar suksés, tapi pesenan anjeun aya dina status anu pending,
Sadaya anu anjeun laksanakeun nyaéta, lebet ka halaman transaksi tina akun PayPal anjeun tur pilih :

Kapastian Kirim kiriman.

 

Catetan: Pamayaran dina gateway PayPal bakal ngitung sareng 20% biaya tambahan.

 


 

Kumaha carana nyandak pesenan?

  • Kumaha sareng dimana abdi tiasa ngaunduh pesenan kuring?

 

Ngundeur pesenan anjeun heula anjeun kedah ngarobih bahasa kana Inggris teras cobian unduh.

 

https://www.tgmark.net/my-account/orders

https://www.tgmark.net/my-account/downloads

 

Pikeun ékstrak file RAR nganggo versi anu terakhir winrar:

WinRAR-x64

WinRAR-x86

ogé kalayan download kaca spion, anjeun bakal nampi file sareng format ZIP.

 


 

Naha hargana produk anu sami béda-béda.

Salaku conto, harga paspor Kanada nyaéta $ 31 sareng paspor Rusia $ 9 .

Naha anjeun ngumpulkeun harga paspor Kanada sabab produk ieu ngagaduhan langkung palanggan?

Atanapi

bener teu aya bedana?


 

Hayu atuh nyaritakeun bédana harga.
Mangga tingali dua gambar di handap ieu.
Jumlah file sareng ukuran file

 

 

 

 

 

 

 

 

Jumlah file template anu tiasa diunduh mangrupikeun alesan kanggo harga anu béda.
Salaku conto, paspor Rusia nganggo hiji template sareng file undeuran.
jeung
Paspor Kanada 4 témplat béda sareng 4 file pikeun diunduh.

Dina kalolobaan situs sareng penjual upami aranjeunna gaduh dua vérsi anu sami, aranjeunna ngajual misah, nami versi lami sareng versi énggal, atanapi versi 1, 2, 3, jeung 4.
Sanajan, upami urang ngagaduhan sababaraha modél produk anu sami, kami bakal ngajual dina hiji produk.
Padahal urang bakal ngagaduhan artos langkung seueur upami kami parantos pisahkeun opat cetakan Kanada sareng dijualna $ 9 masing-masing.

Sadaya harga urang anu nyata sareng dumasar kana itungan sareng nilai produk anu ditawarkeun.
Diskon jeung harga urang henteu dibandingkeun sareng batur sareng ieu ngabuktikeun ieu.