Geulis ID Card template psd photoshop

Geulis ID Card template psd photoshop

Geulis ID Card template psd photoshop

 

Katerangan

Cithakan Kartu KTP Géorgia Photoshop

Citakan Photoshop Ieu berkas PSD dumasar lapisan sarta éta gampang pikeun Edit.

Pikeun ngaropéa file Photoshop Citakan ieu anjeun bakal kudu software Poto ngedit kayaning Adobe Photoshop!

Cithakan Kartu ID Georgia
Photoshop

Cithakan Kartu KTP Gituén anu tiasa diedit

  • Adobe Photoshop versi pinuh (Mac & meunang),
  • Taya tanggal béakna sarta euweuh wates download,
  • Pinuh Editable Photoshop Citakan,
  • Baku tur ukuranana nyata,
  • Citakan kualitas luhur,
  • Gampang ngaropea,
  • Pinuh Lapisan dumasar,
  • fon signature,
  • fon resmi,
  • video tutorial,
  • Hologram.

anjeun tiasa ngédit témplat ieu sareng nempatkeun naon waé:

nami, Alamat, jumlah lisénsi, jumlah id, tanggal lahir, luhur, beurat, tanggal kadaluarsa, poto robah jsb.

Teu perlu jadi ahli dina ngédit software kawas Adobe Photoshop.

Sanajan, Anjeun ngan kudu pangaweruh dasar dina Adobe Photoshop, edit Citakan ieu.

Sepanjang hambalan,
lamun kedah pitulung, kami marengan anjeun jeung kami samping ka anjeun;
jeung
kami nyadiakeun pangrojong pikeun sagala masalah.


Cithakan Kartu ID Georgia

nyaeta pangalusna pikeun :

    • verifikasi gateway pamayaran:
      paypal, skrill, neteller, webmoney, perfectmoney, strip, ….
    • Kiridit sareng kartu debit verifikasi:
      icard, kartu Boon, webmoney, yandex, …
    • verifikasi akun jaringan sosial (keletik bulao):
      facebook, Instagram, twitter, telegram Pass_Port, …
    • verifikasi dompét Cryptocurrency:
      ranté block, coinbase, shapeshift, coinpayment, …
    • verifikasi warung online:
      ebay, Amazon, …
    • verifikasi bank online:
      payoneer, payza, transferwise, …

jeung sagala situs gateway pamayaran, perbankan online, Toko online sarta ampir, sagala jinis verifikasi akun online.

Cithakan Kartu ID Georgia

Cithakan Kartu KTP Géorgia Cithakan Kartu KTP

Ngan log in palanggan anu mésér produk ieu tiasa tinggalkeun ulasan.

 

Cithakan Kartu ID Georgia

Ninggalkeun Balesan