Sarat jeung Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

ti

tgMember® Ltd


Dina nami Allah

Sakabéh hal anu abdi gaduh,
Ngan nyaeta tina alatan kurnia jeung kahadean Gusti abdi.

The tgMember® (mérek dagang kadaptar) nyaeta budi seller sadayana software sarta parabot di platform telegram.

Sadaya robot jeung software sadia pikeun pamasaran telegraf geus dikumpulkeun ku kami, sarta sawatara di antarana geus dikembangkeun ku urang.

Since that we are the first and the largest software and marketing company under the telegram platform,
jeung

ayeuna, more than 50 robots and about 20 software are active and usable.

Pikeun mastikeun operasi bener tina software nu, mangga pastikeun yén .NET na waktos Java Run nu dipasang dina komputer.


Syarat sareng katangtuan

 

dibekelan utama


Kabéh klien geus disatujuan tur ditarima sakabéh aturan ieu kalawan beuli maranéhna.
  • Kabéh purchases diwajibkeun dina waktu software purchasing sakabéh émbaran maranéhna (nami. nami kaluwarga. kode nasional. telepon…) neuleu, disebutkeun sagala tanggung jawab tur konsekuensi nu sadar diri.
  • Kabéh jalma anu diperlukeun pikeun nampa kodeu pembayaran nurutan-up na asupkeun program pikeun nampa aplikasi nu dipikahayang.
  • Jalma anu diperlukeun pikeun ngalacak kode pembayaran maranéhanana pikeun saterusna nurutan-up jeung rojongan.
  • Dina hal beuli atawa titipan di luhur salah, atawa lamun hiji ngabalikeun duit anu dipénta sateuacan 24 jam sarta perjangjian set bakal balik ka akun customer urang.
  • perhatian saméméh purchasing tur sagala Tanya patarosan liwat tikét atawa panggero.
  • kempelan teu boga tanggung jawab sagala for teu ngabantuan tur pamakéan pihak katilu mana wae atawa jenis séjénna program jeung panipuan.
  • Nu meuli program tina situs séjénna pikeun sagemblengna nyimpang sareng urang jeung euweuh tanggung jawab tim kami, sarta sakabeh konsékuansi tina beuli na geus sadar kana diri jeung ka taliti kana aplikasi meuli ti loka lianna .
  • Ladenan sareng rojongan mangrupa wates dina spasi virtual tina telegram, jsb.
  • Hiji-hijina jalan pikeun resmi rojongan na jualan via ramatloka kami.
  • telepon kasebut kanggo inpormasi lengkep tur review ngeunaan patarosan anjeun.

+989905342263

+19893030383

+989216973112

+12135295242

  • Ngan tikét téh invoked sarta resmi, jadi eta disarankeun pikeun ngalebetkeun tikét pikeun Dursasana resmi kalawan koleksi.
  • Jual produk luar situs web resmi tgMember henteu disatujuan ku koleksi nu, tur henteu rojongan atanapi update bakal nyadiakeun.
  • kawijakan tur istilah dina telegram urang nu di robah na poean bisa jadi diatur leuwih ngawatesan, tapi tim téknis sarta ahli baris coba pikeun ngaronjatkeun tur ngomean program tapi maranéhna teu wajib.

Kusabab robah dina kawijakan jeung istilah telegram urang jeung nambahanana ngawatesan dina platform telegram:

  • Kabéh jasa saatos-jualan na rojongan anu disadiakeun nepi ka 1 bulan sanggeus meuli unggal aplikasi, lajeng koleksi teu boga tanggung jawab wae pikeun ngarespon sarta nyadiakeun jasa saatos-jualan! Jasa ogé boga rojongan!
  • Pembeli tiasa make software ngagunakeun saluran pribadi sorangan jeung dilegakeun grup na kagiatanana.
  • oge, pembeli tiasa nganggo softwares keur ka earn duit ngaliwatan diobral tina anggota, pintonan, Iklan na jsb.
  • Ngajual salah sahiji software kami Dina média sosial, situs, atawa cara séjén dilarang.
  • Everybody sadia aksés bébas atawa Publishing pamadegan dina sagala tempat, dilarang.
  • Mangga refrain ti medarkeun software pikeun mana wae.
  • Upama urang nitenan atawa anu ditampi bewara,
  • Pikeun ieu publikasi atanapi diobral di salah sahiji software, (jalma atawa situs) :

1. It will be followed up by the judiciary and the police.

2. bakal leungit aksés maranéhanana sarta bakal dicabut ti apdet anyar.

Kabéh individu bakal ngagero ka ngaréspon sarta bakal sued palaku.

Pernah masihan eta jauh ka jalma séjén.

  • Pembeli tiasa make software ngagunakeun saluran pribadi sorangan jeung dilegakeun grup na kagiatanana.
  • oge, pembeli tiasa nganggo softwares keur ka earn duit ngaliwatan diobral tina anggota, pintonan, Iklan na jsb.
  • Ngajual salah sahiji software kami Dina média sosial, situs, or other way Is dilarang.
  • Everybody sadia aksés bébas atawa Publishing pamadegan dina sagala tempat, is dilarang.
  • Dina hal kawijaksanaan, koleksi bisa ngarobah aturan ieu iraha maranéhna rék lajeng dibewarakeun deui dina ramatloka jeung sakabeh individu diwajibkeun nampa eta.
  • Bisi non pangaweruh jalma nu hartosna yén anjeunna / manehna geus katampa sakabeh hukum anyar jeung sagala liability atanapi masalah bisi tina ngalalaworakeun. Éta kana tanggung jawab jalma sorangan.
  • Sakabeh garis na program sabenerna sarta maya anu dipariksa sarta dites saméméh pangiriman pikeun meuli jeung nu lajeng dikirimkeun sarta euweuh jaminan sanggeus pangiriman, aya oge henteu munasabah mun ditarima.
  • Iklan program Mun hiji pamaké téh sauyunan jeung hukum tina program ieu, bisi tina nyatakeun penguasa kompeten jeung hukum tina sagala lisensi individu ditumpurkeun, sarta profil sarta informasi pribadi bakal disadiakeun pikeun rujukan ieu
  • Pamakéan sakabeh program jeung garis anu pinuh jawab nasabah, sarta rarancang jeung programming tim moal nganggap tanggungjawab wae, jadi nasabah boga mésér na make poto eta sareng tanggung jawab program.
  • Dina hal defects dina program atawa garis nu sabenerna sarta virtual tina meuli, eta anu diperlukeun pikeun 10 dinten saatos narima cacad dipikahoyong dina resmi (website) mun notic sarta ngobrol jeung koleksi nu.
  • di luhur 10 poe kiriman program atawa jasa atawa produk nangtukeun sagala tanggung jawab teu nampa tur moal jadi refunded.
  • Sadaya program saméméh dikirimkeun téh dipariksa sarta dites.
  • saatos pangiriman, nasabah bisa menta instalasi tur parusahaan pitulung masang jeung ngajalankeun software pikeun meuli jeung dibewarakeun masalah naon geuwat. (Upami henteu munasabah katampi.)
  • pangmayaran valid tur resmi nu hijina kudu ngalakukeun dina ramatloka gateway pamayaran, jeung bisi transperna duit atawa purchases kaluar-situs (tim rojongan, situs séjén, jero telegram,…) Kami teu nampa.
  • Ladenan sareng apdet bakal disadiakeun ukur ku tarekat kadaptar dina loka, kalawan jumlah urutan, nomer palacak (atawa invoice beuli dikaluarkeun ku kami).
  • Pamakéan ngaran, Gambar jeung logos, program, tur merek sagemblengna ilegal jeung gugatan téh légal.
  • Alatan prosés jualan digital nyadiakeun henteu invoice, pembeli tiasa nyandak hiji pre-invoice pikeun nyitak nalika purchasing.
  • lisensi nu dijual téh 3 bulan dijamin, jeung bisi tina masalah hiji, eta boga rojongan.
  • hargana, nu dimaksudkeun pikeun urutan customer, nyaeta valid tur bakal nambahan kena.
  • Sadaya operasi beuli dina situs ieu mangrupakeun subjék kana aturan e-commerce.
  • seller bakal dianggap informasi pribadi tina purchaser nu, di kawijaksanaan wewenang, sarta nyieun inpo ieu sagemblengna rahasia na teu nyadiakeun sagala baé légal atanapi légal iwal ti formal sarta statutory.
  • seller wajib nyadiakeun informasi akurat tur lengkep ngeunaan meuli.
  • seller teu boga tanggung jawab wae keur incompatibility barang dibeuli ku hadwér katut sofwérna sahiji sistem purchaser-jalma.
  • seller teu jawab latihan jeung cara gawé jeung barang dibeuli.
  • Seller pikeun alesan wae tiasa ngabatalkeun urutan jeung refrain ti ngirim pesenan ka.
  • meuli wajib nyadiakeun informasi lengkep sareng akurat -na pikeun seller ku mail.
  • meuli anu diperlukeun pikeun ménta inpo nu urutan tina beuli jeung mésér inpo nu diperlukeun ngeunaan barang kaasup hadwér katut sofwérna syarat ngaliwatan loka seller urang, lajeng ngalebetkeun pamundut na.
  • Mangga kudu ati dina milih barang, kodeu dikirimkeun teu diganti atawa mulih.
  • toko ieu euweuh alamat lianna iwal alamat proklamasi sarta moal moal nanggungjawaban kana sadaya kanggo situs sarupa.
  • Nurutkeun kana aturan eksekutif bahan 38 jeung 48 tina hukum e-commerce, artikel 1 alinea “barang nu dijieun ku ciri pribadi tina konsumen, nu jelas boga aspék pribadi, atawa kusabab alam maranéhanana maranéhna teu bisa balik atawa nu gancang ngaruksak tur dikorupsi.” Hak ngabolaykeun urus nu bakal mareuman keur konsumen, jadi sanggeus urutan jeung mayar dijieun, konsumen moal dijudulan mundur ti beuli.
  • Lamun masalah kayaning sangsi Iran anu disababkeun ku produsén atawa gagal tina jasa nu server nyadiakeun keur nasabah, ieu tanggung jawab tina otoritas nu produsén asing na moal bisa makéna pikeun seller.
  • Alatan prosés jualan digital nyadiakeun henteu invoice, pembeli tiasa nyandak hiji pre-invoice pikeun nyitak nalika purchasing.
  • Urutan beuli hartosna yén meuli geus diajarkeun kaayaan luhur sarta geus ditarima eta na disclaims hak protés.
  • Sadaya aturan bisa robah, meuli kudu salawasna informed ku ngadatangan kaca ieu tina istilah!
  • Urutan beuli hartosna yén meuli geus diajarkeun kaayaan luhur sarta geus ditarima eta na disclaims hak protés.
  • Kabéh pesenan jeung rojongan nu ti Iran bakal dilakukeun jeung zone waktu GMT +3:30.
  • Ngarespon lian ti Fridays bakal dilakukeun unggal dinten ti 4 WIB nepi ka 2 am.
  • pikeun urutan, sokongan, masang sareng konfigurasi, pamundut Ngaktipkeun atanapi lisénsi reset, pitulung atawa pamenta na masalah,

nelpon :

+19893030383

+989216973112

+18088005080

email :

[email protected]

[email protected]

whatsapp :

https://wa.me/19893030383

telegram :

HTTPS://t.me/sajjad_021

jam di luhur sarta nungguan pikeun ngawalon sarta diomongkeun.
Kusabab volume tinggi surat jeung kurangna waktu keur responsiveness sarta rojongan, mangga antosan mun ngarespon.




lamun sanggeus 12 jam ti mindahkeun duit jeung maneh tuh urutan, jeung anjeun teu narima urutan anjeun acan, mean ieu: Urang teu boga aksés ka internét atawa urang henteu sadar urutan Anjeun.